Maratonklubi Oulun HuiputEtusivu | Tapahtumat | Liittyminen | Yhteystiedot | Curlaajat
 

Tausta
Oulun Huiput ry:n curling-jaos perustettiin vuonna 2009 edistämään curlingin harrastamista Oulussa ja mahdollistamaan osallistuminen Suomen Curlingliiton alaisiin kilpailuihin. Curlingliiton jäsenyys saatiin vuodenvaihteessa 2010.

Curling-jaoston yhteyshenkilönä toimii Seppo Konttajärvi .

Harjoitukset
Curling-joukkueellamme on vakioharjoitusvuoro Oulun Linnanmaan jäähallissa tiistaiaamuisin klo 7.00 - 8.30. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan curligia lajina, tervetuloa harjoituksiin! Mukaan kannattaa ottaa urheilulliset housut ja takki sekä kengät, joissa on puhtaat pohjat. Hallissa on myös suhteellisen kylmä, joten on syytä pukeutua lämpimästi.

Virkistystoiminta
Kiinnostaisiko yritystänne tai kaveriporukkaa tilata oma curling-tilaisuus ja kokeilla lajia? Seuramme kautta voit tilata tällaisia yksityistilaisuuksia. Ota yhteyttä ja neuvotellaan yksityiskohdista!

Yrityksillä on myös mahdollista sponsoroida toimintaamme ja samalla saada yksi ilmainen curling tilaisuus esim virkistyskäyttöön! Tutustu mahdollisuuteen tästä:
Sponsoriksi

Blogi
Seuraa curlingjaoston toimintaa blogimme kautta: Blogista näkee tulevat ja menneet kilpailut, tietoa harjoituksista ja tärkeitä linkkejä.
Oulun Huippujen Curling-blogi

 

Last update 19.4.2012

(C) OULUN HUIPUT RY